Tijdens het maken van het examen werd de verbinding met de site verbroken

Als je eenmaal aan het examen begonnen bent dan heb je maximaal 45 minuten om dit af te ronden. Zolang de tijd nog niet verstreken is kan je opnieuw inloggen om het examen verder af te maken. Na het verstrijken van deze tijd worden niet beantwoorde vragen automatisch fout gerekend. Als je hierdoor onvoldoende punten hebt behaald om te slagen dan is het helaas niet mogelijk om het examen nogmaals online te maken. Je zal dan op de praktijkdag in de gelegenheid worden gesteld om een schriftelijk herexamen af te doen.

Categorie: