Kennisbank
Emergo opleidingen > Help Desk > Kennisbank

Ik ben gezakt voor het examen.

Oplossing

Op de praktijkdag zal je in de gelegenheid worden gesteld om een schriftelijk herexamen te doen. Het is niet mogelijk om het herexamen online te maken.

Om je hierop voor te bereiden kan je de theorie nogmaals doornemen. Je kan zien welke vragen je niet correct hebt beantwoord door het examen te openen en in het midden van het scherm op lees na te klikken.

Artikel details
Artikel ID: 5
Categorie: examen

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies