Ik heb nog geen inloggegevens ontvangen

Als er een account voor je is aangemaakt, zijn de inloggegevens verstuurt  door helpdesk@emergo-opleidingen.nl. De mail is verstuurt naar het mail adres dat jij of je werkgever hebt aangegeven bij aanmelden voor de cursus.

Het kan zijn dat deze mail terecht is gekomen in de map spam/ongewenste items. Controleer deze dus goed.

Mocht je de mail met inloggegevens niet (meer) hebben dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen door op de inlogpagina op "ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?"te klikken. Je gebruikersnaam is je e-mail adres. Zie voor meer informatie "ik weet mijn wachtwoord niet meer". Inloggegevens worden automatisch aangemaakt en alleen aan jouw verstrekt. Het is uit beveiligings overwegingen niet mogelijk voor ons om deze in te zien of te wijzigen.