De inloggegevens die ik van jullie heb ontvangen werken niet

De inloggegevens die je hebt ontvangen zijn automatisch gegenereerd en alleen aan jou bekend gemaakt. Wij kunnen deze helaas niet zien of wijzigen.

je gebruikersnaam is je e-mail adres (zoals bij ons bekend)

Het wachtwoord wat je ontvangen hebt moet je inclusief hoofdletters, kleine letters en leestekens overnemen. Het is het makkelijkst om dit m.b.v. kopieren en plakken te doen. Let er hierbij wel op dat er geen spatie voor of achter het wachtwoord geplaatst wordt.

Mocht het toch niet lukken om met het verstrekte wachtwoord in te loggen, dan kan je zelf via de site een nieuw wachtwoord aanvragen.

Dit doe je door te klikken op "ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?"

Je ontvangt dan automatisch een mail met een link waarmee je zelf een wachtwoord kan instellen.